• Populair radarsnelheidsbord nu met nog meer opties in kleur
  • 3-kleuren berichtgeving naar voertuigbestuurders voor meer veiligheid op de weg

De I-SAFE 2, het populaire snelheidsbord van Icoms Detections, is nu met volledige driekleurig matrices beschikbaar om de effectiviteit van de berichten aan voertuigbestuurders te verbeteren. Met de mogelijkheid om verschillende berichten in verschillende situaties weer te geven en kleuren toe te voegen om de berichten te versterken, biedt de driekleurige I-SAFE meer flexibiliteit aan wegbeveiligingsautoriteiten.

Meer kleuropties voor het I-SAFE 2 snelheidsbord
Meer kleuropties voor het I-SAFE 2 snelheidsbord
Meer kleuropties voor het I-SAFE 2 snelheidsbord

De I-SAFE 2 kan worden geconfigureerd om voertuigsnelheden op te nemen en door berichten af ​​te wisselen kan de effectiviteit van de berichten worden gemeten en vergeleken. De meetgegevens kunnen lokaal via een USB-stick of via een Bluetooth-verbinding worden gedownload en geanalyseerd met onze moderne en gebruiksvriendelijke software. De gegevens kunnen ook automatisch worden geüpload naar een server met behulp van een 3G- of 4G modem. Icoms Detections biedt ook de mogelijkheid om zich te abonneren op zijn analyseplatform om een ​​ volledige oplossing te bieden om de veiligheid te beheren en het gedrag van chauffeurs te monitoren.

Snelheidsborden zijn Zeer effectief bij het verlagen van de snelheid in gevoelige gebieden zoals schoolzones en sportcentra. Dit zijn gebieden die worden bezocht door degenen waar we om geven en veiligheid is dus prioriteit nummer één. Het maakt deel uit van de grotere strategie “Vision Zero” die over de hele wereld wordt geïmplementeerd om verkeersdoden en zwaargewonden te elimineren en tegelijkertijd veilige, gezonde en rechtvaardige mobiliteit voor iedereen aan te bieden.